Hoppa direkt till innehåll
OBS! I tjänsteguiden nedan finner du information och priser för aktuellt tjänsteutbud i stadsnätet, men du kan inte göra din beställning här. Beställning av tjänster görs i vår portal för anslutna fastigheter. När din fiberanslutning är klar för användning når du beställningsportalen automatiskt från din fastighet.
junet_10procent2112

10% rabatt i 12 månader!

Period: 1 jan - 31 dec
Surfa med 10% rabatt i ett helt år! Erbjuda... mer

Om Junet

------------------------------------

Ett personliga sätt att vara uppkoppladVi är en lite personligare aktör, med högre tillgänglighet och bättre möjlighet att erbjuda dig ett avtal som passar dina behov.

Vi har erbjudit bredbandstjänster sedan 2005, i Jönköping till en början, nu i större delar av landet. Vi erbjuder i dag bredband, tv, streaming, säkerhetspaket och telefoni till privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Vi är det personliga valet. Vi strävar efter att erbjuda en snabb och personlig service till dig, för att du ska få ut så mycket som möjligt av din fiberanslutning. En helhetslösning präglad av en högre totalkvalitet.

För vårt etiska och personliga förhållningssätt mot våra kunder har vi erhållit kvalitetsmärkningen "Rekommenderat företag".